×

Wat is een Helia 44?

Wat is een Helia 44?

De Fountaine Pajot Helia 44 nodigt uit om te cruisen in harmonie met de schoonheid van de omgeving. Ze is ontworpen voor maximale woonruimte en met prachtig natuurlijk licht door het hele interieur.

Tegelijk levert deze elegante en luxueus uitgeruste catamaran ook een dynamische prestatie op zee. Dompel jezelf onder in het panoramische uitzicht van 360° dat mogelijk wordt gemaakt door de uitgestrekte salonramen en geïntegreerde mastvoet, verwonder je over de responsieve bediening in het ruime stuurstandstation, of geef je zorgen over terwijl je je ontspant in de cockpit of het uitnodigende loungedek. Deze cruisematamaran heeft vele extra’s, waaronder een cockpit-zitbank, zonnedek bovenop en een luxe badkamer met toilet voor elke slaapkamer. De Helia 44 is de prestigieuze vlaggenschipstatus waardig en vertegenwoordigt een geheel nieuw niveau in cruising-levensstijlen.

© Fountaine Pajot

 

 

 

Author

admin

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu