×

Waarom een zeilvakantie?

Waarom een zeilvakantie?

Het Middellandse Zeegebied is een waar paradijs is voor de watersport. En dat op slechts een paar uur vliegen van België! Het is er in de zomer warm en de Mediterrane heeft een ongekend breed scala aan mogelijkheden. Er kan werkelijk eindeloos getoerd worden en de zeilfaciliteiten zijn overal meer dan voldoende uitgerust.

Spanje (en meer bepaald de Balearen) verdient zeker de aandacht als je een zeilvakantie overweegt. Het is een prachtig gebied met een groot aanbod aan toerisme, maar ook ruige landschappen en kristalhelder water. De infrastructuur van de eilanden maken het een toplocatie om een zeilvakantie door te brengen. Er is veel te zien en te beleven en de afstanden tussen de bezienswaardigheden en havens is relatief klein.

Mallorca - catamaran Ella at anchorage
Mallorca – catamaran Ella at anchorage
Hoe ziet een weekje Sailaboard eruit?

Kort voor je vertrek laten we je weten in welke haven we je opwachten. Ons vertrekpunt is variabel omdat we het beste uitgangspunt voor je vakantie zoeken. Alle vertrekplaatsen liggen op max. 45 minuutjes met de taxi vanuit de luchthaven.

We verwelkomen je aan boord met een lekker aperitiefje. De eerste namiddag kan je alle tijd nemen om je reistas uit te pakken en het havenstadje te ontdekken. Vanaf de volgende ochtend start de zeiltrip. Na het ontbijt varen we uit naar de volgende baai en ankerplaats. We stoppen in de meest idyllische baaitjes voor de lunch, een zwem- of paddlebeurt, het ontdekken van mooie stranden en afgelegen kustdorpjes of een wandeling langs Mallorca’s mooiste wandelpaden. Elke namiddag ankeren we dan weer in een ander havenstadje/dorpje of baai voor een wandeling langs de winkeltjes en het diner. Op deze manier kan je op een leuke manier een heel andere kant van Mallorca leren kennen, met elke dag en avond een andere baai, een ander dorp, een ander stadje!

What to do on Mallorca
Voorbeeld van een weektrip

 

Author

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu