×

Op naar Mallorca

Op naar Mallorca

Deze week zijn we overgevaren van Ibiza naar Mallorca, en hadden een leuk koppeltje aan boord, om dit avontuur mee te doen! De oversteek is niet zo ver, maar toch al een leuke ervaring. Deze trip was natuurlijk gepland, aangezien de klanten in zo een geval aankomen op het éne eiland en vertrekken op het andere. Het is dan ook een hele planning om het juiste moment te vinden. De ene keer kan het weer al wat beter meezitten dan de andere keer.

En of we geluk hadden deze week! We vonden een prachtig weerframe, en zetten onze zeilen richting Mallorca. De wind zat do goed dat we amper onze zeilen moesten bijstellen en op een zevental uur in Mallorca aankwamen.
Onderweg hebben we een poging gedaan om grote vissen te vangen, en zelfs een paar keer beet gehad. Helaas hebben we de vissen niet aan boord kunnen halen. Alhoewel, aan de kracht op de vislijn te zien zou het geen klein visje geweest zijn 🙂

Wat kan je zoal zien/doen op zo’n overtocht?

  • Genieten van de zon en een goed boek lezen
  • Vissen (proberen) vangen
  • Meehelpen met het zeilen
  • Dolfijnen spotten
Afscheid van Ibiza

Author

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu