×

Gaan we we even naar Frankrijk?!

Gaan we we even naar Frankrijk?!

In het begin van juli staan er even geen charters gepland, en dus hebben we van deze periode maar even onze eigen vakantie gemaakt. Van geen plan voor onze vakantie naar een last-minute plan. We zien plots een goed weerframe om over te varen naar Frankrijk. Onze vrienden, en tevens ouders van ons petekindje, hebben daar hun bootreis gepland. Dus zo gezegd, zo gedaan… Nog even inkopen doen voor de komende 4 dagen, dieseltank vullen en weg!

We varen naar de streek van Toulon, meer bepaald Les Iles d’Hyères – Porquerolles.

48h varen

Onze reis start in Port de Soller, aan de westkust van Mallorca. Van hier naar Hyères is het 250 nautische mijl varen, goed voor zo’n 48 uur varen aan een gemiddelde snelhied van iets boven de 5 knopen.

Cargoscchip op open zee

Author

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu