×

Combivakantie: Serra de Tramuntana, op het land en op het water

Combivakantie: Serra de Tramuntana, op het land en op het water

Dat Mallorca een prachtig eiland is, dat staat zonder meer vast. Het klimaat van Mallorca is het hele jaar door erg gunstig, waardoor je eigenlijk altijd op dit eiland terecht kan. Dit gunstige klimaat en de vele stranden maken van Mallorca een goede vakantiebestemming voor zonneaanbidders. Door de oude steden met een rijke geschiedenis en mooie architectuur en de prachtige natuur, heeft het eiland voor ieder type vakantieganger wat te bieden. Ook de verschillende watersporten en het bruisende nachtleven lokken heel wat toeristen naar het eiland. Maar wist je ook dat Mallorca ook deel uit maakt van het UNESCO Werelderfgoed? Ontdek er alles over in een gecombineerde reis met Sailaboard en S’Era vella!

Serra de Tramuntana: UNESCO Werelderfgoed

De Serra de Tramuntana (Spaans: Sierra de Tramontana) is een bergketen langs de noordwestkust van het Spaanse eiland Majorca van Andratx tot Kaap Formentor. Het is ook de naam van de comarca (provicnie) van hetzelfde gebied. Op 27 juni 2011 kreeg de Serra de Tramuntana de World Heritage Status van UNESCO, als gebied van met een grote landschappelijke en culturele betekenis. De hoogste berg van de Serra de Tramuntana is de Puig Major, die met zijn 1445 meter hoge top tevens het hoogste punt is van Mallorca.

Drone picture at Mallorca Torrent de Pareis
Sailaboard/Ella in Sa Calobra, een prachtige baai omringd door het Tramuntana gebergte

De ideale combinatie: een weekje op zee en een weekje op land.

S’Era Vella: een typisch Mallorcaans landhotel

Joeri en Sybille heten jullie hartelijk welkom in S´Era Vella, hun typisch Mallorcaans landhotel, omgeven van een heerlijk berglandschap en oeroude olijfgaarden. Geniet van een welverdiende vakantie in één van de mooiste gebieden van Mallorca. Zij bieden jullie rust en ontspanning te midden van een mediterraan landschap zoals U het uit de boekjes kent. Bij hen vindt U het ideale plekje om uw langverwachte vakantie te beleven en U tegelijkertijd volledig thuis te voelen.

Landhotel iS'Era Vela in Bunyola, Mallorca
S’Era Vela finca in Bunyola, Mallorca

S´Era Vella bevindt zich in de gemeente Bunyola, in het westen van het eiland, op maar 25 km van de luchthaven en op 15 km van Palma de Mallorca. Deze finca ligt in het hart van het Tramuntana gebergte.

S´Era Vella biedt 7 dubbele kamers en 1 appartement met aparte ingang. Iedere kamer beschikt over een eigen stijl en heeft een individuele en gezellige noot. De kamers zijn ingericht in warme kleuren met mediterrane meubels en beschikken elk over een aparte badkamer met douche of ligbad.

De heerlijke en wijdse tuin van dit landhotel is een oase van rust en ontspanning voor onze gasten. Hier zorgt het mooie zwembad tijdens de warme tijd van het jaar voor de gepaste afkoeling. In de tuin staan ligbedden verspreid om te relaxen.

Ontdek er alles over op https://seravella.com/

 

Author

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu