Ontdek rust

Welkom bij Sailaboard zeilvakanties.

Heb jij al gedroomd van een unieke zeilvakantie op de Balearen? Wil je meezeilen op een luxe catamaran? Betoverende baaien en pittoreske haventjes op Mallorca en Ibiza ontdekken?

Dat kan nu met Sailaboard, aan boord van Ella, onze luxe 44 ft catamaran. Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je reserveren? Aarzel niet om ons te contacteren!

21:10

Droom weg

Een andere dimensie

Je dag beginnen met een duik in de azuurblauwe zee, zonnen op het dek met de wind langs je haren, zwemmen in de mooiste baaien en opdrogen aan een ongerept strand. Zeilen langs de kust van Mallorca en Ibiza klinkt als een droom, waar jij nu ook kan van genieten! Op onze catamaran geniet je van alle luxe en comfort aan boord, en de prachtige cultuur en natuur van Mallorca en Ibiza.

Veelzijdig Mallorca

Geschikt voor actieve vakantiegangers, zonaanbieders, cultuurfanaten, natuurliefhebbers en nachtbrakers

Mallorca is verreweg het grootste eiland van de Balearen en daarmee ook het meest veelzijdig. In het zuiden vind je bijna 100 zandstranden, waar het noorden wordt gekenmerkt door een waanzinnig landschap met mooie ravijnen en bijzondere druipsteengrotten. Dit deel van het eiland leent zich goed voor wandel- en fietstochten.

Cultuurliefhebbers zijn aan het goede adres in de hoofdstad Palma de Mallorca, waar Kathedraal La Sau, Palau March en Castell Bellver echte must see’s zijn. Ten westen van de hoofdstad vind je Playa de Palma, een populaire kuststrook die zich uitstrekt van Ca’n Pastilla tot El Arenal. In deze badplaats gaat het leven tot in de vroege uurtjes door. Overdag kom je bij aan het strand of ga je parasailen, surfen, zeilen, waterskiën of simpelweg bootje varen. Veelzijdigheid ten top!

What to do on Mallorca